Lalatović ima laički, da li i najbolji predlog za kraj sezone?

Izvor: Sportske.net, 13.Apr.2020, 20:47

Lalatović ima "laički", da li i najbolji predlog za kraj sezone?

Da li je ovo najbolje rešenje?

Trener Vojvodine Nenad Lalatović kaže da mu karantin ne pada teško, i smatra da će biti mnogo teže kada sve ovo prođe i kada počne nastavak sezone.

"Ne pada mi ništa teško, jer sam kao sportista navikao ceo život po karantinima a osim toga "namestio sam glavu", fokusirao sam se. Po mojoj laičkoj prognozi, možda je više nagađanje, sve bi trebalo da se završi između 1. i 7. maja i želja je da tada počnemo sa treninzima. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Međutim, bitnijim smatram da svi budemo zdravi. Svakodnevno se čujem sa igračima, koji treniraju izolovano po posebnom programu, stručnim štabom, ljudima iz kluba... Biće teško kada sve krene, trebaće bar dve-tri nedelje za igrače što je mali period, jer predstoji dosta mečeva", izjavio je Lalatović, a prenose Novosti.

Lalatović smatra da bi najpoštenije i najbolje rešenje bilo da se sezona završi bez plej ofa i plej auta.

"To je samo moje mišljenje. Ne želim da pametujem, ima stručnijih, ali ne bih da kidamo igrače u mnogo utakmica", ističe Lalatović.

Prema njegovom predlogu, sezona bi trebalo da se završi nakon preostala četiri kola, a ne treba zaboraviti i da su tu utakmice Kupa Srbije.

Da li je to najbolje rešenje?

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.