Lalatović hoće da ostane u Nišu: Želim Kup!

Izvor: Mondo, 14.Dec.2018, 16:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lalatović hoće da ostane u Nišu: Želim Kup!

Trener Radničkog iz Niša rekao da ima ponuda, ali da nijedna nije od Vojvodine. Želja mu je da ostane na Čairu i da klubu donese prvi Kup.

Radnički ove sezone kod kuće nije pobedio samo tri tima. Partizan i Crvena zvezda igrali su sa "meraklijama" 2:2, a prvi se neporažen iz Niša vratio Napredak. Kruševljani su krajem avgusta odigrali neverovatan duel sa Radničkim, u kojem je bilo čak šest golova, ali ne i pobednika.

Napredak je na taj način prekinuo seriju >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Radničkog od čak šest superligaških pobeda na Čairu.

Radnički i Napredak sastaće se i u 21. kolu. Serija i dobri rezultati Nišlija i dalje traju i ekipa Nenada Lalatovića se potajno nada da bi mogla čak na proleće da napadne i titulu državnog prvaka, prvu u slavnoj istoriji niškog kluba.

S druge strane, Napredak je u poslednja tri kola bez trijumfa, a pre nedelju dana je na stadionu "Rajko Mitić" doživeo lagan poraz 0:3. Međutim, lođe igre Napretka neće zavarati Lalatovića.

"Čeka nas izuzetno zahtevan meč u Kruševcu. Za nedelju je najavljen sneg, a tamo je teren svakako težak za igru. Nadam se da će Nišlije doći u Kruševac da nas podrže i da ovu poslednju utakmicu u godini odigramo onako kako dolikuje i da na zimsku pauzu odemo bez poraza", rekao je trener Radničkog.

"Napredak veoma respektujemo, imaju sjajnog trenera, odličnu ekipu, a poznato je da su nas puno namučili u prvom meču u Nišu kada je bilo 3:3. Ipak, naš cilj je pobeda i učinićemo sva da je ostvarimo", dodao je Lalatović na konferenciji za medije u Nišu.

Strateg Radničkog je još jednom podsetio da mu posle utakmice u Kruševcu ističe ugovor, ali da bi voleo da ostane i osvoji Kup Srbije, prvi u istoriji Radničkog, ali i za njega u trenerskoj karijeri.

"Što se tiče natpisa da odlazim u Vojvodinu, moram da kažem da ja ni sa kim iz tog kluba nisam razgovarao i da su ti tekstovi neistiniti. Imam ponude, nije da nemam, ali prvo što ću uraditi kada mi istekne ugovor je razgovor sa gospodinom Ivicom Tončevim i rukovodstvom Radničkog oko eventualnog nastavka saradnje. Još jednom ponavljam da je moja velika želja da donesem trofej u Niš", poručio je Lalatović.

Utakmica 21. kola Superlige između Napretka i Radničkog igra se u nedelju od 19 sati u Kruševcu.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.