Lalatović debituje u Ivanjici

Izvor: B92, 19.Nov.2015, 17:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lalatović debituje u Ivanjici

Treneri Javora i Vojvodine Aleksandar Janjić i Nenad Lalatović nadaju se da će u međusobnoj utakmici prekinuti seriju loših rezultata.

Lalatović je tokom reprezentativne pauze napustio drugoplasirani Borac i preuzeo posrnule Novosađane.

"Javor je fenomenalan tim koji ima kontinuirano dobre igre o čemu svedoči i njihova pozicija na tabeli. Do sada su samo tri puta poraženi, veoma su jaki kao kolektiv i moramo da damo sve od sebe kako bismo napravili pozitivan >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rezultat i prekinemo niz poraza", rekao je Lalatović.

Prema njegovim rečima Vojvodina ima dosta problema sa povredama igrača.

"Danas mi se na povredu mišića požalio Mrdaković i pitanje je da li će zaigrati u subotu. U sastavu zbog povrede neće biti Paločević, Ćurko je već duže vreme odsutan iz istog razloga, kao i Pekarić", dodao je Lalatović.

Janjić očekuje prekid serije od tri remija, pozitivnijim ishodom.

"Vojvodina ima veoma organizovan i kvalitetan sastav. Pretpostavljam da je dolazak mladog stručnjaka Lalatovića rezultirao i određenim pozitivnim promenama. Ekipu našeg protivnika čine veoma talentovani pojedinci, pa nas očekuje veoma teška utakmica u subotu. Očekujem da se to promeni i ostvarimo pobedu", rekao je Janjić za Tanjug.

Utakmica 18. kola Superlige između Javora i Vojvodine igra se u subotu od 13 sati na stadionu kraj Moravice.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

LALATOVIĆ DEBITUJE NA TEŠKOM GOSTOVANJU: Javor je jak kolektiv, ima fenomenalan tim

Izvor: HotSport.rs, 19.Nov.2015

Javor i Vojvodina se se u subotu od 13 sati sastaju u okviru 18. kola SLS, a treneri oba tima se nadaju da će rezultati baš od ovog susreta krenuti uzlaznom putanjom.. . Tokom reprezentativne pauze Nenad Lalatović je promenio klub, sa klepe čačanskog Borca preselio se u Vojvodinu.. -Javor je fenomenalan...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.