Lalatović: Vodiću tim u subotu, imam pravo

Izvor: Mondo, 27.Nov.2015, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lalatović: Vodiću tim u subotu, imam pravo

Trener Vojvodine najavio je da će predstojećeg vikenda raditi svoj posao, bez obzira na izrečenu kaznu.

Foto: MN Press

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije (FSS) zabranila je ove nedelje Nenadu Lalatoviću da vodi ekipu u naredna tri meseca. Tačnije rečeno, do 27. februara 2016.

Razlog te suspenzije je ponašanje novog trenera Vojvodine uoči konferencije za novinare na "Čairu", kada je razmenjivao uvrede sa bivšim čelnikom Radničkog >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << iz Niša Darkom Bulatovićem.

Lalatović je posle izricanja kazne rekao da mu nije jasno po kojem je osnovu sankcionisan i poručio da "nekome smeta", dok nezadovoljstvo nije krilo ni rukovodstvo Vojvodine.

"FK Vojvodina uputuće zvaničnu žalbu na ovu odluku Disciplinske komisije, uz nadu i očekivanje da će kod drugostepenog organa biti dovoljno racionalnosti, odgovornosti i pravičnosti da uvaže našu žalbu i donesu pravednu odluku po ovom pitanju", saopštio je klub u četvrtak uveče.

U petak, na konferenciji povodom subotnje utakmice "lala" protiv Mladosti iz Lučana u Novom Sadu (15.00 časova), Lalatović je poručio da će voditi svoj tim na "Karađorđu", što će mu biti debi pred domaćom publikom.

"Dokle god se ne uruči rešenje, nijedna odluka nije zvanična i imam pravo da vodim svoj tim sa klupe, pa će sutra sigurno biti tako", rekao je Lalatović.

Najavljujući utakmicu,  rekao je da u Novu Sad dolazi jako nezgodan protivnik, koji je 15 od svoja 24 boda osvojio u gostima.

"To samo pokazuje koliko opasni mogu da budu. Imaju fenomenalnu polukontru i kontru, u kojoj dominiraju dvojica njihovih jako brzih bočnih igrača. Znamo sve o njima, kao i oni o nama, ali za nas je najbiotnije to da naš pristup meču bude isti kao u Ivanjici. Nadam se da ćemo pokazati svoje pravo lice i sigurno ćemo dati sve od sebe da pobedimo u Novom Sadu, pred svojim navijačima".

Ove nedelje, najviše problema zadavali su mu napadači. Miljan Mrddaković je povređen, a Ognjen Ožegović neće smeti da igra zbog suspenzije (žuti kartoni). Ko će u subotu igrati u napadu Vojvodine?

"Videćete sutra", nasmejan je završio konferenciju Lalatović.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.