Lalatović: Očekujem tešku utakmicu i nova tri boda

Izvor: B92, 08.Dec.2016, 15:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lalatović: Očekujem tešku utakmicu i nova tri boda

Trener Vojvodine Nenad Lalatović očekuje tešku utakmica protiv Javora, ali i nova tri boda svog tima u Superligi.

"Lale" u petak gostuju u Ivanjici u 20. kolu srpskog šampionata, u kojem Novosađani dele drugu poziciju sa Partizanom, sa šest bodova zaostatka za liderom Crvenom zvezdom.

"Kao i pred svaku utakmicu, očekivanja su da se u Novi Sad vratimo sa nova tri osvojena boda. Međutim, moram da kažem da to neće biti nimalo lako. Gostujemo ekipi Javora, koja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je poslednju utakmicu izgubila, ali je pre toga zabeležila šest uzastopnih pobeda. To govori da su u usponu forme, ali i o njihovom kvalitetu", rekao je Lalatović.

Lalatović je naveo da je Javor "pravi domaćinski superligaški tim" i dodao da je uvek teško osvojiti bodove u Ivanjici.

"I mi smo u dobroj formi, atmosfera je dobra i pobednička i očekujem lepu prvenstvenu utakmicu. Mi smo Vojvodina i gde god i protiv koga god da igramo, idemo na pobedu. Nadam se da će naši navijači doći tamo da nas bodre i da ćemo svi, zajedno sa mnom i igračima, dati sve od sebe za pobedu", rekao je Lalatović.

Ekipa Vojvodine biće kompletnija u odnosu na meč protiv Napretka, pošto su u konkurenciji za tim ponovo Darko Puškarić, Novica Maksimović i Filip Malbašić.

Utakmica između Javora i Vojvodine odigraće se na Gradskom stadionu u Ivanjici od 17 časova.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.