Lalatović: Diplomski ispit protiv Zvezde

Izvor: Vesti-online.com, 23.Nov.2018, 17:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lalatović: Diplomski ispit protiv Zvezde

Trener niškog Radničkog Nenad Lalatović dao je svoje viđenje predstojećeg duela sa prvoplasiranom Crveno zvezdom.

- Ono što me čini srećnim pred meč je što smo u poodmalkom delu sezone razdvojili Zvezdu i Partizan na tabeli i što smo dočekali da ovo bude derbi sezone u Srbiji. Naravno da je će duel između Zvezde i Partizana uvek biti derbi, ali trenutno stanje je takvo da se u Nišu sastaju dve ekipe koje su do sada najviše pokazale u ligi. Očekujem dobru utakmicu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << pun stadion, jer smo mi svojim igrama zaslužili veliku podršku.

U sastavu domaćina neće biti Saše Stojanovića, Siniše Babića, Marka Mitrovića i Lazara Ranđelovića.

- Ovaj meč biće naš diplomski ispit, jer imamo priliku da se dokažemo protiv sjajne ekipe. Zvezda ima dva pođednako jaka tima, prošle sezone je igrala Ligu Evrope, sada Ligu šampiona i pobedila je Liverpul. Kada igraš protiv takve ekipe moraš da imaš respekt, ali ne smeš da se plašiš. Jer, ako se oni nisu uplašili od Liverpula, nećemo se ni mi uplašiti od njih.

Utakmica 17. kola Radnički – Crvena zvezda zakazana je za u subotu od 19 sati na stadionu Čair.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.