Lalatović: Da se upoznamo i podignemo kvalitet

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Mar.2017, 16:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lalatović: Da se upoznamo i podignemo kvalitet

Novi selektor mlade fudbalske reprezentacije Srbije Nenad Lalatović izjavio je da će predstojeći prijateljski mečevi protiv Švedske i Slovačke poslužiti da se ekipa navikne na njega i dodatno podigne neosporni kvalitet.

"Nije preterivanje, ali atmosfera je zaista sjajna. Nećemo imati baš mnogo vremena, ali ćemo se truditi da što bolje spremimo dve predstojeće utakmice. Radi se o reprezentacijama koje kao i >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << mi učestvuju na šampionatu u Poljskoj. Švedska poslednje dve godine nije izgubila nijedan meč, protiv Španije su dva puta odigrali nerešeno. Kvalitetna su reprezentacija, kao i selekcija Slovačke. Moramo da se brzo upoznajemo, da se oni naviknu na mene, ali i da ja vidim šta je potrebno učiniti kako bi se neosporni kvalitet ove selekcije podigao na što je moguće viši nivo", izjavio je Lalatović za sajt FSS uoči puta u Marbelju.

Srbija će u španskom letovalištu igrati protiv Švedske 24. marta, a četiri dana kasnije gostovaće Slovacima u Senecu, predgrađu Bratislave.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Lalatović: Da se momci naviknu na mene

Izvor: B92, 21.Mar.2017

Novi selektor mlade reprezentacije Srbije Nenad Lalatović izjavio je da će prijateljski mečevi protiv Švedske i Slovacke poslužiti da se ekipa navikne na njega..."Nije preterivanje, ali atmosfera je zaista sjajna. Nećemo imati baš mnogo vremena, ali ćemo se truditi da što bolje spremimo dve...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.