Lalatović: Cilj je osvajanje trofeja, nema favorita

Izvor: RTS, 13.Maj.2020, 18:03

Lalatović: Cilj je osvajanje trofeja, nema favorita

Trener fudbalera Vojvodine Nenad Lalatović je istakao da je cilj tima osvajanje trofeja Kupa Srbije i da zato neće biti opuštanja u četvrtfinalnoj utakmici protiv Mladosti iz Lučana. Smatra da zbog specifičnih uslova u kojima se vraćamo sportskim aktivnostima u narednim mečevima nema favorita.
Fudbaleri Vojvodine biće domaćini timu Mladosti iz Lučana u četvrtfinalu Kupa Srbije odlučeno je na >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << današnjem žrebu, a trener Nenad Lalatović je istakao da u najednim mečevima nema favorita i da od svog tima očekuje maksimalnu opreznost.

„Ono što je sigurno jeste da kod mojih igrača ne sme biti nikakvog opuštanja pred ovu utakmicu, iz prostog razloga što ni mi, ni Mladost, u taj meč nećemo ući u top formi. Pauza zbog korona virusa je ostavila traga na sve ekipe, po povratku na teren niko neće biti na istom nivou kao kada je sezona prekinuta. Smatram da su šanse 50:50, a da će u polufinale proći tim koji bude imao više sreće i pokaže veću želju za pobedom i ljubav prema svom klubu i navijačima.", rekao Lalatović za klupski sajt.
 
Vojvodina je ove sezone u dva navrata igrala sa ekipom Mladosti i u oba meča odnela pobedu.
„I u Lučanima i u Novom Sadu smo pobedili 2:1, ali su obe utakmice bile vrlo teške i neizvesne. Mladost je dobra ekipa, organizovana i odlično vođena, a od ranije je poznato da je Kup vrlo nepredvidivo takmičenje, u kojem ponekad do samog kraja dođu timovi od kojih se to nije očekivalo. Međutim, naš cilj je poznat, a to je da osvojimo trofej, pa mi iz tog razloga nije toliko bitno da li ćemo u četvrtfinalu igrati protiv Mladosti, Zvezde, Partizana ili nekog drugog.", naveo je Lalatović.
Fudbaleri Vojvodine su tokom pauze imali organizovane individualne treninge, a početkom meseca su počeli i sa timskim radom na vraćanju forme.
Utakmica Vojvodine i Mladosti iz Lučana u četvrtfinalu Kupa Srbije igraće se 3. juna u Novom Sadu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.