Lalatović: Čestitam mom drugu Dekiju, ali da je ostalo 10 na 10...

Izvor: Sportske.net, 22.Feb.2020, 21:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lalatović: ''Čestitam mom drugu Dekiju, ali da je ostalo 10 na 10...''

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su večeras Vojvodinu sa 2:0, u 22. kolu Super lige Srbije.

Trener Vojvodine Nenad Lalatović je kazao da je njegova ekipa hrabro počela utakmicu i da nije mogla da se nosi sa rivalom kada je ostala sa igračem manje.



"Hrabro smo ušli u utakmicu, nismo pokušavali da se branimo, samo smo kada nas je Zvezda na to naterala. Iz prvog šuta smo nesrećno primili gol, drugi sa 30 metara.


>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<




Da smo ostali egal, 10 na 10, ko zna šta bi bilo do kraja. Ovako sa igračem manje teško je ovde na Marakani", kazao je Lalatović.

On je čestitao svom nekadašnjem saigraču Dejanu Stankoviću.

"Čestitam Zvezdi na igri i pobedi. Čestitam mom drugu Dekiju Stankoviću na debiju na Marakani. Mi se okrećemo kolu u sredu i utakmici sa Radničkim", naveo je Lalatović.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

LALATOVIĆ: Sa igračem manje je teško na Marakani

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Feb.2020

Vojvodina poražena u Beogradu...Nisu Vojvodina da ostane neporažena u Beogradu, u derbiju 22. kola Superlige pošto je Crvena zvezda slavila sa 2:0 na stadionu ''Rajko Mitić''...Trener Lala Nenad Lalatović istakao je da je glavni problem za njegov tim bio kada je ostao sa igračem manje jer je potom...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.