Izvor: MozzartSport.com, 09.Maj.2021, 19:23

Lalatović: Ako novi trener ponovi moje rezultate daću mu 50.000 evra

“Njemu i direktoru Kosanoviću da imaju za džeparac”, poručio trener Vojvodine

Strasti u Vojvodini se ne smiruju kako se sezona bliži kraju, štaviše, deluje kao da će krešendo tek da usledi.

Lale su danas lagano pobedile Mačvu u Šapcu (5:2), a trener Nenad Lalatović je ponovo imao minijaturu pred kamerama posle utakmice. On je najavio da odlazi iz novosadskog kluba nakon poslednjeg kola, ali je imao poruku za budućeg trenera, kao i sportskog direktora >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Kosanovića.

Ja sam sa svojom Vojvodinom osvojio trofej, odlazim kao trener sa najviše pobeda u istoriji kluba. Novom treneru će biti jako teško, ako uspe da ponovi ovakve rezultate, ja ću njemu i direktoru Kosanoviću dati barem 50.000 evra da imaju za džeparac”, poručio je Lalatović.

Ostala su još dva kola do fajronta, a trener Lala poručuje da je ponosan na sve što su njegovi igrači ostvarili.

Moji igrači su uradili sve što sam od njih tražio, a to je da odigraju na ovom nivou, da budu požrtvovani, iako smo odavno obezbedili Evropu. Nama je bilo važno da to učinimo ranije, kako ne bi bilo stresa i nervoze u finišu sezone”.

Što se tiče utakmice s Mačvom, bila je kao lakši trening za Novosađane.

Dali smo pet golova, mogli smo da barem još toliko. Propustili smo još nekoliko stopostotnih šansi. Igrali smo dobro, davali golove, promašivali šanse, vratili smo se na treću poziciju, bilo bi mi žao da budemo četvrti”, zaključio je Nenad Lalatović.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

LALATOVIĆEVA RUKAVICA U LICE: Novom treneru Vojvodine i direktoru Kosanoviću daću 50.000 za džeparac, ako ponove moje rezultate

Izvor: Kurir, 09.Maj.2021

Fudbaleri Vojvodine su ubedljivo pobedili Mačvu (5:2), a odlazeći trener Nenad Lalatović imao je poruku za svog naslednika.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.