Lalat preti Javoru: Partizanu, Mladosti i Voždovcu po tri... (video)

Izvor: Sportske.net, 12.Sep.2020, 11:34

Lalat preti Javoru: "Partizanu, Mladosti i Voždovcu po tri..." (video)

Vojvodina favorit u Ivanjici.

U sedmom kolu Superlige Srbije, fudbaleri Vojvodine sutra gostuju ekipi Javora u Ivanjici. Od četvrtka, novosadski "crveno-beli" se nalaze na mini-pripremama na Zlatiboru, odakle će sutra otputovati u Ivanjicu.

Posle četiri pobede u prethodna četiri kola, atmosfera u redovima "stare dame" je odlična, ali bez obzira na to, šef stručnog štaba Nenad Lalatović upozorava da protiv Javora ne treba očekivati lak meč.

"Sigurno >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << nas očekuje jako teška utakmica i rekao sam da Javor igra fenomenalno ove sezone. To je organizovan klub, a vodi ga čovek koji Javor doživljava kao svoju drugu kuću. Imaju dobar tim i odličnog trenera, a u Ivanjici je uvek jako teško pobediti.

Međutim, da bi Vojvodina i sledeće godine igrala u Evropi, nas zanima samo to da nastavimo naš niz. Idemo tamo da probamo da pobedimo i da se našoj publici opet predstavimo u najboljem mogućem svetlu, te ćemo igrati napadački, kao i uvek. Partizanu smo dali tri gola, Mladosti tri, Voždovcu tri, Čukaričkom dva, TSC-u dva… To je pokazatelj kakav fudbal igra Vojvodina, a po mom mišljenju, uz Crvenu zvezdu igramo najlepši fudbal u Srbiji"
, izjavio je Lalatović u izjavi za klupski sajt.

Utakmica između Javora i Vojvodine igra se u nedelju od 18 časova na Gradskom stadionu u Ivanjici, uz direktan prenos na četvrtom kanalu televizije Arena sport. Usled trenutne epidemiološke situacije, i ovaj meč biće odigran bez prisustva gledalaca.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Lalatović: U Ivanjici je uvek teško pobediti

Izvor: Radio 021, 12.Sep.2020

Fudbaleri Vojvodine u nedelju gostuju ekipi Javora u Ivanjici, u sedmom kolu Super lige Srbije...Od četvrtka, crveno-beli se nalaze na mini-pripremama na Zlatiboru, odakle će sutra otputovati u Ivanjicu...Posle četiri pobede u prethodna četiri kola, atmosfera u redovima Vojvodine je odlična, ali...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.