Lalana ne može

Izvor: Mondo, 02.Okt.2016, 09:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lalana ne može

Jedini strelac za reprezentaciju protiv Slovačke neće nastupati za Engleze u sledeće dve utakmice kvalifikacija za Mundijal u Rusiji 2018.

Foto: AP Photo/Jon Super

Reprezentacija Engleske predstojeće kvalifikacione duele za Svetsko prvenstvo 2018. godine igraće bez pomoći Adama Lalane.

Fudbaler Liverpula odsustvovaće >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << zbog povrede prepona zarađene na meču Premijer lige protiv Svonsija.

Englezi igraju 8. oktobra duele protiv Malte, dok se tri dana kasnije sastaju sa Slovenijom.

Za Englesku, koja ima i privremenog selektora posle iznenadne i ekspresne smene Sema Alardajsa, to će biti problem, budući da je Lalana bio strelac gola u pobedi nad Slovačkom (1:0) u prvom kolu kvalifikacija u septembru.

"Nema šanse da igra za reprezentaciju. Nadamo se da će za 15 il 16 dana biti spreman da se vrati na teren", rekao je trener Liverpula Jirgen Klop posle trijumfa (2:1), koji se nada da će moći da računa na Lalanu na meču protiv Mančester junajteda 17. oktobra.

Englesku će predvoditi prelazni trener Garet Sautgejt, koji je dobio to zaduženje nakon što je Sem Alardajs otišao posle skandala sa snimkom na kome se vidi kako nudi savete za zaobilaženje pravila o transferu.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Muslin okuplja "Orlove", u sredu kreću put Kišinjeva

Izvor: Sportske.net, 02.Okt.2016

Okupljanje fudbalske reprezentacije Srbije pred duele sa Moldavijom i Austrijom zakazano je za ponedeljak u podne, a program selektora Muslina predviđa da se put Kišinjeva krene u sredu...Fudbalska reprezentacija Srbije nastavlja borbu za plasman na Mundijal u Rusiji duelima sa selekcijama Moldavije...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.