Lalana: Možemo do trećeg mesta

Izvor: B92, 11.Feb.2015, 11:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lalana: Možemo do trećeg mesta

Vezista Liverpula Adama Lalana smatra da njegova ekipa može da završi sezonu kao trećeplasirana ekipa Premijer lige.

'Redsi' su u derbiju 25. kola najjače lige sveta savladali Totenhem na Enfildu (3:2), a veče je otvorio srpski reprezentativac Lazar Marković svojim prvencem na Enfildu.

"Ovo su ogromna tri boda za nas, sada zaostajemo samo korak za Totenhemom i sve je otvoreno. Možemo dalje od ćetvrtog mesta, mislim da je realno da završimo sezonu kao trećeplasirani", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rekao je Lalana.

Bivši vezista Sautemptona ušao je na teren sa klupe za rezverve, da bi u samom finišu susreta asistirao Mariju Baloteliju za pobedonosn pogodak.

"Jedva sam čekao da uđem. Bio je ovo sjajan meč sa sjajnom atmosferom, a za mene poseban jer sam igrao protiv svog bivšeg šefa Maurisija Poćetina, koga mnogo poštujem", dodao je Lalana, "Takođe, veoma sam srećan zbog Marija, ovaj gol će mu puno značiti. Mora da nastavi da radi vredno, jer, ako bude tako, onda će pogoci nastaviti da dolaze".

Engleski vezista je samo jedno od niza pojačanja u koja je menadžer Brendon Rodžers uložio preko 100 miliona funti prošlog leta. Iako su dugo bili kritikovani, ponajviše upravo Lalana, Emre Džan i Lazar Marković, polako pokazaju da je Irac imao pravo kada ih je doveo.

"Imamo odličnu ekipu i trenutno se nalazimo u naletu. Jedno vreme nam je nedostajao Rahim Sterling, ali je Lazar uskočio i postigao gol i pružio nekoliko dobrih partija. Iako su mnogi kritikovali ovosezonska pojačanja, ja, kao i niko drugi u klubu, nisam sumnjao u njih. Uvek je potrebno malo više vremena kada su igrači mladi, kao što je slučaj sa Lazarom i Emreom, ali se polako navikavaju na novu sredinu i nagrade njihovog truda su sve evidentnije", zaključio je Lalana za Liverpul Eho.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.