Lakazetova izjava o navijačima u Engleskoj se neće dopasti Tobdžijama!

Izvor: Sportske.net, 15.Okt.2018, 21:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lakazetova izjava o navijačima u Engleskoj se neće dopasti "Tobdžijama"!

Da li je u pravu?

Aleksander Lakazet je jedna od svetlijih tačaka ovosezonskih nastupa Arsenala, zajedno sa Pjer-Emerik Obamejangom čini odličan tandem napadača kluba sa Emirata.

Na samom terenu sve ide sasvim dobro, ali ima zamerku na ljude koji dolaze da bodr engleske timove. Po njemu, nema više pravih navijača u "kolevci fudbala" koja je inače bila poznata po vatrenim navijačima i huliganima.

"Nedostaje mi atmosfera sa utakmica Lige 1. U Engleskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << su ljudi više posmatrači nego navijači, atmosfera u Francuskoj je mnogo bolja", izjavio je bivši napadač Liona.

Ovo nije prva pridika engleskim navijačima, a posebno ne navijačima Arsenala koji usled paprenih cena ulaznica gube svoje prave navijače.

Samim tim, i atmosferu potrebnu za pravi spektakl kakve su utakmice Premijer lige.

PIŠE: Stefan Matić

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.