Izvor: MozzartSport.com, 09.Mar.2021, 13:06

Laka zarada uz Mozzartove bonus tikete

Ispratite našu ponudu u narednom periodu ako imate ambiciju da napunite novčanik

Ko je doneo odluku, taj je profitirao. Start marta meseca bio je protkan velikim brojem sportskih događaja širom planete, što je nas iz kompanije Mozzart dodatno okuražilo da našim igračima u redovnoj ponudi dostavimo i Bonus tikete s pojačanim kvotama, koje na dnevnom nivou objavljujemo na društvenim mrežama.

Redovni pratioci naših prognoza i objava na zvaničnim >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << profilima imali su priliku da dobro napune džepove. Samo tokom protekle nedelje napravili smo 16 Bonus tiketa, od čega je dobitak mogao da se uzme na njih pet. I to kakvih pet.

Matematika kaže da ste na svaki od naših Bonus tiketa uplatili od po 1.000 dinara, dosad biste imali čistu dobitak od 56.000 dinara, iliti čistu zaradu u visini od 40.000 dinara! Priznaćete, više nego lepa svota novca.

Dakle, ako imate ambiciju da lepo zaradite, pratite zvanične profile kompanije Mozzart na društvenim mrežama. Igrajte na sigurno.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.