Lajpcig mora još da raste, Parižanima finale Lige šampiona! (video)

Izvor: Sportske.net, 18.Avg.2020, 23:05

Lajpcig mora još da raste, Parižanima finale Lige šampiona! (video)

Fantastična partija Anhela Di Marije i plasman PSŽ-a u finale.

U nedelju u finalu Lige šampiona za sezonu 2019/20 gledaćemo Pari Sen Žermen koji je danas bio bolji od Lajpciga na finalnom turniru u Lisabonu sa 3:0.

Već u 6. minutu ogromna šansa za Nejmara, izašao je sam ispred golmana Gulašija, ali je ponovo dokazao da mu završnica nije najbolja u ovom trenutku.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
PSŽ je bio bolji rival na startu utakmice i to su dokazali golom u 13. minutu. Donekle i neshvatljiva odbrana Lajpciga nakon slobodnog udarca koji je izveo Di Marija, pravo na glavu Markinjošu koji skače i neometano pogađa.

Povlačili su se fudbaleri Lajpciga na svoju polovinu, pretili su Parižani sa svih strana, ali su imali svoju šansu.

Poulsen se našao u šansi nakon kombinacije Olma i Lajmera, ali nije uspeo da pogodi.

Igrao se 36. minut kada je Nejmar iz slobodnog udarca pogodio novu stativu, zaista nije imao sreće da postigne gol ni danas.

Pred odlazak na odmor, očajan potez Gulašija koji je sveo moral svog tima na minimum. Poklonio je loptu protivniku, napravljena je akcija za Di Mariju očas posla, a Argentinac rutinski pogađa za ogromnih 2:0.

Do kraja poluvremena još jedna šansa za Nejmara, ali je ponovo promašio.

Golove iz prvog dela pogledajte u ovoj vesti.

Lajpcig je promenio i formaciju, pokušali su sa 3-4-3, imali inicijativu sve do novog gola koji je usledio u 56. minutu.

Tada je Di Marija centrirao, upisao svoju drugu asistenciju, a Bernat je pogodio za nedostižnu prednost Pari Sen Žermena. Fudbaleri Lajpciga su tražili da se gol poništi jer je navodno Mukiele fauliran, ali sudija je odmahnuo rukom.

Mbape je imao svoju šansu u 70. minutu u jednom mirnom delu meča, do kraja dosta i nervoze kod Lajpciga, ali nismo videli bitnija dešavanja.

Dakle, u finalu gledamo Pari Sen Žermen u nedelju, čekamo samo da vidimo da li će protivnik biti Lion ili Bajern.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PSŽ u finalu Lige šampiona

Izvor: Beta, 18.Avg.2020

Fudbaleri Pari Sen Žermena plasirali su se u svoje prvo finale Lige šampiona, pošto su večeras u Lisabonu pobedili Lajpcig sa 3:0.Golove za PSŽ su Markinjos u 13, Anhel di Marija u 42. i Huan Bernat u 56. minutu.Francuski tim će se za titulu prvaka Evrope boriti s pobednikom drugog polufinala u...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.