Izvor: Nezavisne Novine, 20.Jul.2018, 21:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lajović zaustavljen u četvrtfinalu Umaga

Srpski teniser Dušan Lajović nije uspio da se plasira u polufinale ATP turnira u Umagu, jer je poražen od Argentinca Gvida Pelje

Pelja je savladao srpskog tenisera u dva odigrana seta rezultatom 7:6(3), 6:3 poslije jednog i po časa igre.

Pelja je bolje ušao u duel i mnogo lakše dolazio do svojih servis gemova, ali se Lajović nekako držao, sve do taj-brejka.

Argentinac je sa 7-3 osvojio nezvanični >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << trinaesti gem seta, a u drugom dijelu igre pravi brz brejk koji čuva do 5:2.

Lajović uzima svoj servis, a prilikom protivnikovo servis gema spasava tri meč lopte i dolazi do ri-brejka, a zatim i do izjednačenja i 5:5.

Ipak, Pelja ponovo pronalazi igru koji je imao većim dijelom duela, te osvaja osam od narednih devet poena, i plasmana u polufinale.

Pelja, trenutno 72. teniser svijeta, u polufinalu igraće sa Holanđaninom Robinom Haseom, koji je u dva seta bio bolji od aktuelnog šampiona Andreja Rubljeva.

Laslo Đere svoj meč četvrtfinala igra najranije od 21.30 protiv italijanskog tenisera Marka Čekinata, momka koji je na Rolan Garosu 'dogurao' do polufinala, ujedno pobijedivši i Novaka Đokovića.

(B92)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Lajović bez polufinala Umaga

Izvor: MozzartSport.com, 20.Jul.2018

Srpski teniser Dušan Lajović eliminisan je u četvrtfinalu ATP turnira u Umagu. Od njega je u četvrtfinalu bio Gvido Pelja nakon velike borbe koja je trajala gotovo dva sata igre - 7:6(3), 7:5. Velika bitka je posebno viđena u prvom setu, koji je rešen u taj-brejku zahvaljujući boljem servisu Argentinca....

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.