Lajović zakazao duel sa Novakom u četvrtfinalu

Izvor: B92, 20.Apr.2023, 12:15

Lajović zakazao duel sa Novakom u četvrtfinalu

Srpski teniser Dušan Lajović plasirao se u četvrtfinale Srpska opena, jer je u osmini finala savladao Francuza Gregora Barerea sa 6:4, 6:0.

Lajović će u četvrtfinalu igrati protiv Novaka Đokovića.

Posle prvog seta koji je bio interesantan i gde smo gledali brejkove na obe strane, na kraju je kao pobednik izašao srpski teniser koji je bolje odigrao ključne poene.

Drugi set je zato >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bio prava jednosmermna ulica. Srpski teniser je dominirao na centralnom terenu u Banjaluci, da bi set dobio bez izgubljenog gema i tako zakazao duel sa prvim teniserom sveta u četvrtfinalu Srpska opena.

Ovo će biti njihov treći duel, a Novak je dobio oba prethodna duela.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dušan Lajović u četvrtfinalu Srpska opena

Izvor: Danas, 20.Apr.2023

Srpski teniser Dušan Lajović plasirao se u četvrtfinale Srpska opena, pošto je savladao Francuza Gregoara Barera sa 2:0 u setovima (6:3, 6:0).

Nastavak na Danas...

Lajović: Uživaću protiv Đokovića

Izvor: B92, 20.Apr.2023

Plasman u četvrtfinale Srpska Open, obezbedio i Dušan Lajović i to posle pobede u osmini finala protiv Francuza Gregora Barerea sa 6:4, 6:0...Zanimljivo, ovim trijumfom 70.teniser sveta je zakazao duel sa svetskim brojem jedan za petak..."Lopte su još uvek teške, ali se oseća razlika, ipak teren...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.