Izvor: RTS, 19.Apr.2022, 21:15

Lajović posle drame i tri sata tenisa izgubio od Danijela

Dušan Lajović izgubio je u prvom kolu Srbija opena od Tara Danijela iz Japana, posle velike borbe i tri duga seta 2:1 (2:6, 6:1, 7:6)
Velika drama viđena je u poslednjem meču prvog kola Srbija opena, a na kraju je Taro Danijel posle preokreta savladao Dušana Lajovića.

Lajović je odlično igrao u prvom setu, dva puta duzeo servis protivniku i dobio taj deo igre sa 6:2.
Međutim, već u drugom setu počeli su problemi za srpskog tenisera, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << koji je dozvolio protivniku dva brejka i Japanac sa 6:1 dolazi do izjednačenja.
U trećem setu viđena je rovovska borba, veliki broj brejk prilika na obe strane, a na kraju je pobednika odlučio taj-brejk.
Čak 17 brejk lopti kombinovano imali su igrači u trećem setu, obojica po dva puta oduzimali servis rivalu, ali je Japanac u taj-brejku imao više koncentracije i sa 7:2 ostvario veliki trijumf.
Danijel će u drugom kolu igrati protiv mladog Danca Holgara Runea.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

DUŠAN PAO NAKON TRI SETA: Lajović posle velike borbe izgubio od Danijela

Izvor: Kurir, 19.Apr.2022

Srpski teniser Dušan Lajović nije uspeo danas da se plasira u drugo kolo Srbija opena, pošto je posle velike borbe izgubio od Japanca Tara Danijela sa 6:2, 1:6, 7:6.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.