Lajović iznenadio Iznera

Izvor: RTS, 11.Feb.2016, 10:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lajović iznenadio Iznera

Srpski teniser Dušan Lajović plasirao se u četvrtfinale turnira u Buenos Ajresu, pošto je savladao Amerikanca Džona Iznera u tri seta - 7:6, 4:6, 7:6.

Meč Lajovića i Iznera trajao je skoro dva i po sata.
Srpski teniser tokom celog meča sa 12. igračem sveta nije imao niti jednu brejk priliku, ali je bio bolji kada je to bilo najpotrebnije - u taj brejkovima. Taj-brejk prvog >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << seta je dobio sa 12:10, a trećeg sa 8:6.
Srpski teniser izjavio je da će pobedu protiv Džona Iznera, prvu u karijeri protiv Top 20 igrača, pamtiti dok je živ.
"Ovo je veoma poseban dan u mojoj karijeri, pamtiću ga dok sam živ, posebno jer smo igrali pre godinu dana i skoro da nisam mogao da mu vratim servis. Osećaj je sjajan, mogao bih da se naviknem na njega", izjavio je Lajović, a prenosi zvanični sajt turnira.
Lajović će u borbi za polufinale igrati protiv Austrijanca Dominika Tima.
Srpski i austrijski teniser su se do sada sastali samo jednom i tada je pobedu odneo Tim.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Buenos Ajres - Lajović srušio Iznera! (video)

Izvor: Sportske.net, 11.Feb.2016

Srpski teniser Dušan Lajović plasirao se u četvrtfinale turnira u Buenos Ajresu, posle divovske borbe i velikog trijumfa nad Džonom Iznerom!..Dušan Lajović ostvario je noćas jednu od svojih najvećih pobeda u karijeri, pošto je u Buenos Ajresu savladao Amerikanca Džona Iznera u tri seta - 7:6,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.