Lajović: Verovao sam da imam šanse protiv Feliksa VIDEO

Izvor: B92, 29.Apr.2023, 18:57

Lajović: Verovao sam da imam šanse protiv Feliksa VIDEO

Dušan Lajović je pronašao odličnu formu u pravi čas.

Srpski teniser se plasirao u treću rundu Mastersa u Madridu pobedom nad sedmim nosiocem, Feliksom Ožeom-Alijasimom, 6:2, 3:6, 7:6 (5).

Dušan je tako uspeo da po treći put ove sezone pobedi igrača iz Top 10, u Banjaluci Novaka Đokovića i Andreja Rubljova, sada i tenisera iz Montreala.

Posle meča, Lajović je rekao da je bilo veoma uzbudljivo i da je srećan zbog nove pobede.

"Na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kraju je bilo super neizvesno. Nadao sam se samo da će on ostati pozadi posle mog servisa, jer kad god bi izlazio napred, osećao sam veliki pritisak. Otvorili smo taj poslednji poen, pokušao sam jakim forhendom, ali je ostao u igri do poslednjeg udarca, koji je bio dobar", kaže Lajović.

Teniser iz Stare Pazove je protekle nedelje napravio najveći skok na ATP listi u prvih sto, sa 70. na 40. mesto i ako ovako nastavi, čeka ga novi uspon.

"Osećao sam da danas mogu da pokažem svoju pravu igru. Znao sam da ću imati šanse ako budem igrao najbolji tenis. Zaista je dobar osećaj imati tako mnogo samopouzdanja, ali istovremeno, moram da budem i veoma oprezan jer je lako izgubiti ga, posebno u tenisu", poručio je srpski teniser.

Njega u narednom kolu u šesnaestini finala očekuje Nemac Jan-Lenard Štruf.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.