Lajović: Kad je finale?

Izvor: B92, 22.Apr.2023, 19:17

Lajović: Kad je finale?

Dušan Lajović dobio je maratonski srpski derbi u Banjaluci protiv Miomira Kecmanovića i plasirao se u finale Srpska opena.

Posle tri sata velike borbe, jedva je priveo meč kraju, a na mreži je jedva stajao čekajući da čestita sunarodniku i dobrom prijatelju.

Imao je snage da se našali sa publikom posle trijumfa.

"Kad je finale?", izazvao je smeh Lajović na tribinama centralnog stadiona u Banjaluci.

"Hvala na podršci, bio je izuzetan >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << meč. Izvukao sam se. Miša je imao bolju taktiku. Posle taj-brejka sam našao šta treba da radim. Borba je bila do samog kraja. Nadam se da ću se odmoriti", dodao je srpski teniser..

U finalu će za trofej igrati protiv Andreja Rubljova.

"Nema tajni sutra. Poznajemo se dobro, trenirali smo zajedno dosta puta u Španiji. Andrej je favorit, ali i ja igram dobro i nadam se da ću uživati u meču", poručio je Lajović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.