Lajonsi ipak igraju u Vršcu

Izvor: B92, 03.Sep.2009, 00:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lajonsi ipak igraju u Vršcu

Dvorana u Gornjem Milanovcu ne ispunjava uslove NLB lige, pa će Lajonsi sledeće godine utakmice na Jadranu igrati u vršačkom "Milenijumu".

"U poslednje vreme stalno se postavlja pitanje gde će Lajonsi igrati svoje utakmice u NLB ligi, a kako stvari sada stoje, igraćemo i dalje u Milenijumu", rekao je direktor kluba Ivan Grujin. Prema njegovim rečima, klub je prvobitno i prijavio da će igrati u toj hali, a rok za promenu dvorane je 18. septembar.

S >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << obzirom na vremenski tesnac i na činjenicu da se dosta toga u međuvremenu mora srediti kako bi se ekipa preselila, malo je verovatno da će Lajonsi preći u Gornji Milanovac.

Prema propisima NLB lige, dvorane u kojima se igraju utakmice u tom takmičenju moraju da imaju najmanje 3.000 mesta, što nije slučaj sa Sportskom dvoranom u Gornjem Milanovcu.

Osim toga, u gradu mora da postoji i odgovarajući hotel za gostujuću ekipu i službena lica, što Gornji Milanovac nema, jer se najbliži hotel nalazi na Rudniku, koji je udaljen dvadesetak kilometara od grada.

Istovremeno bi celokupna logistika kluba morala da bude premeštena u Gornji Milanovac. Trebalo bi obezbediti smeštaj i ishranu za igrače, zdravstvenu zaštitu i još mnogo toga, a za kratko vreme do početka sezone to je skoro nemoguće uraditi.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.