Lagana titula za Rafu u Kanadi, Novaku beži 2 mastersa!

Izvor: Mondo, 12.Avg.2019, 07:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lagana titula za Rafu u Kanadi, Novaku beži 2 mastersa!

Đoković će imati šansu da smanji zaostatak već ove nedelje...

Rafael Nadal iskoristio je odsustvo Rodžera Federera i Novaka Đokovića sa mastersa u Kanadi - za još jednu "lekciju" mlađoj generaciji i novi trofej na turnirima serije 1.000!

Španski teniser je u dva seta "oduvao" mladog Danila Medvedeva (6:3, 6:0) i za >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << samo 71 minut tenisa, pre toga bez odigranog polufinala zbog odustajanja Gaela Monfisa, došao do jedne od lakše osvojenih masters titula.

Polufinalista Vimbldona - koji nije pravio pauzu pred Sinsinati i US Open - na putu ka tituli pobedio je još samo Evansa, Pelju i Fonjinija - jedinog koji mu je uzeo set.

Ujedno, Rafael Nadal je odbranio trofej na Rodžers kupu i podigao broj osvojenih masters titula na 35, što znači da je ponovo za dva uspešniji od Novaka Đokovića, koji će već u ovoj nedelji u Sinsinatiju probati da smanji taj zaostatak.

Sudeći po žrebu, to bi čak moglo da bude u finalu.

Turnir u Montrealu igrao se za ukupni nagradni fond 5.701.945 dolara.
Pogledaj vesti o: Rafael Nadal,   Novak Đoković,   US Open

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.