Lacio ubedljiv protiv Empolia

Izvor: TV Arena Sport, 12.Apr.2015, 16:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lacio ubedljiv protiv Empolia

Fudbaleri Lacia na svom terenu ubedljivo su savladali Empoli sa 4:0 (3:0).

Već u 4. minutu domaći su poveli golom Stefana Mauria. Miroslav Klose u 31' postiže gol i povećava prednost na 2:0. Konačan rezultat na kraju prvog poluvremena postiže Antonio Candreva u 44. minutu - Lacio Empoli 3:0.

U drugom poluvremenu domaći su krenuli sa malo agresivnijom igrom, pa je Novareti već u 46. minutu dobio žuti karton. Međutim, to fudbalere Lacia nije poremetilo i Anderson >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << u 53. minutu postiže gol za vođstvo Lacia nad Empoliem od 4:0.

Dva minuta nakon toga Miroslav Klose pravi prekršaj i dobija žuti karton. Tri minuta nakon njega, Novareti dobija još jedan žuti i automatski crveni karton. Do kraja utakmice dodeljena su još dva žuta kartona fudbalerima Lacia: Lorik Kani u 75. minutu i Luis Pedro Cavandi u 81. minutu koji je načinio prekršaj nad Massimo Maccaroneom.

Domaći igrači su 48% imali loptu u svom posedu, dok su gosti 52%. Međutim to gostima nije pomoglo da postignu pogodak. Regularni deo utakmce produžen je za tri minuta, međutim nije bilo golova, pa je konačan rezultat utakmice Lacio - Empoli 4:0

Rezultati utakmica koje su odigrane danas u 15:00h

Atalanta - Sasuolo 2:1

Napoli - Fiorentina 3:0

Torino - Roma 1:1

Udineze - Palermo 1:3

Da podsetimo, u prvoj današnjoj utakmici Serie A Cesena je izgubila od Kijevo Verone 0:1

Nastavak na TV Arena Sport...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.