Izvor: MozzartSport.com, 28.Avg.2020, 16:43

Lacio prvi stao u red za Živkovića

Sviđa se Nebeskoplavima to što je Andrija slobodan igrač

Kako pišu portugalski i italijanski mediji, glavni ljudi Lacija razmišljaju da dovedu Andriju Živkovića ovog leta koji je slobodan igrač po napuštanju Benfike. Tako das u Nebeskoplavi prvi stali u red, a očekuje se da se Živković ovog leta povezuje sa dosta timova.

Živković je odigrao 55 utakmica za Benfiku u šampionatu Portugalije, 16 u Ligi Evrope i osam u Ligi šampiona. Laciju >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << se sviđa to što levonogi Živković može da igra na ove strane terena. Te da se Igliju Tareu posebno dopada to što je slobodan igrač.

Naravno, jasno je da je Lacio vrhunski pogodio sa Sergejem Milinković Savićem, tako da možda opet očekuju da bi njegov saigrač iz zlatne generacije sa Novog Zelanda mogao da bude dobar pogodak.

Prošlog leta je bila prava ofanziva u Portugaliji na Živkovića, da je vreme da ode, ali on je sve to strpljivo sačekao da prođe, ostao u klubu i čak dočekao u poslednjih dva meseca, kada je Orlovima gorelo pod nogama i kada su gubili titulu, da se ponovo nađe na terenu.

A Bola je već pisala o tome da je Živković za rastanak od Benfike dobio 1.800.000 evra kako bi pristao na raskid saradnje. Da je ostao u poslednjoj godini ugovora, to bi Benfiku koštalo 5.000.000 evra kada se sve sračuna.

Sada je dobio i novac i čiste papire i slobodan je u izboru sredine. Podsetimo da se u prethodnih godinu, dve dana pominjalo da bi mogao u različite ekipe - od Evertona, preko Sevilje do ostalih timova iz Italije, Engleske i Španije.

Lacio ima veliku prednost ovog leta u tome što igra naredne sezone Ligu šampiona, pa bi i iz tog ugla Živkoviću ova ponuda mogla da bude zanimljiva. Možda bi mogao da zaigra opet sa SMS-om, naravno ako srpski reprezentativac ne ode iz Lacija, a znamo da se Pari Sen Žermen interesuje.

Podsetimo, Živković je igrao za Benfiku od 2016. godine, a ovog leta je došlo vreme za neki novi dres.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.