Lacio protiv Sevilje bez Sergeja i Imobilea

Izvor: B92, 10.Feb.2019, 19:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lacio protiv Sevilje bez Sergeja i Imobilea

Reprezentativac Srbije Sergej Milinković-Savić propustiće meč osmine finale Lige Evrope zbog problema sa levim butnim mišićem.

Kako prenose mediji u Italiji neizvesno je koliko će srpski fudbaler pauzirati, mada su prve nezvanične procene da bi to moglo da bude barem dve nedelje.

Milinković-Savić se povredio na utakmici sa 23. kola sa Empolijem, a doktor rimske ekipe, Fabio Rodia objasnio je u čemu je problem.

"Počeo je sa specifičnim tretmanom, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << uz svu odgovarajuću negu. U posljednjih nekoliko dana ćemo sprovesti detalje provere, ali situacija je takva da je potrebno još nekoliko dana da se ustanovi kada bi mogao da se vrati na teren", rekao je Rodia.

Problem za "nebeskoplave" je i povreda napadača Ćira Imobilea.

"I on ima problem sa levim butnim mišićem. Pratimo ga na dnevnoj bazi, počeo je sa programom oporavka. Optimisti smo ali i oprezni, važno je da se vrati u pravo vreme i na najbolji mogući način", dodao je doktor Lacija.

Prva utakmica osmine finala faze Lige Evrope protiv Sevilje na programu je u četvrtak 14. februara u Rimu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.