Lacio bez Sergeja nastavio seriju (video)

Izvor: Sportske.net, 26.Sep.2018, 21:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lacio bez Sergeja nastavio seriju (video)

Novi trijumf ''Nebesko plavih'', četvrti uzastopni.

Posle dva poraza na startu, Lacio je vezao već četvrtu uzastopnu pobedu u Seriji A.

Rimljani su večeras u meču šestog kola slavili na ''Dačija Areni'' protiv domaćeg Udinezea rezultatom 2:1 i tako stigli su 12 osvojenih bodova.

Naš reprezentativac Sergej Milinković-Savić nije bio večeras na terenu, a na vodeći gol Lacija čekalo se do 61. minuta, kada je defanzivac Aćerbi posle >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << centaršuta iz slobodnog udarca zatresao mrežu domaćih.

Samo pet minuta kasnije, još jedan gol gostiju, ovoga puta Korea pogađa iskosa sa leve strane, posle solo prodora - 0:2.

Ipak, najlepši trenutak utakmice bio je jedini gol Udinezea u 80. minutu meča. Nujtink je ''makazicama'' savladao Strakošu, doduše malo uz pomoć Badelja koga je lopta malo zakačila na putu ka mreži.

Pokušali su domaći da izvrše pritisak u finišu, ali Lacio je sve izdržao i na kraju slavio novi trijumf. Udinezeu je ovo drugi poraz od početka sezone i ostao je na ukupno osam osvojenih bodova.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Foland dva puta u metu za pobedu "Farmaceuta"

Izvor: Sportske.net, 26.Sep.2018

Fudbaleri Bajera iz Leverkuzena slavili su na gostovanju novajliji u ligi...Fortuna je u Dizeldorfu dočekala Bajer Leverkuzen, a gosti su slavili sa 1:2 (0:0)...U prvih 45 minuta nije bilo golova, da bi gosti poveli nakon samo pet minuta igre u nastavku...Bejli je izveo korner sa leve strane, lopta...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.