La Bomba za El Klasiko (video)

Izvor: MVP.rs, 15.Jun.2015, 01:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

La Bomba za El Klasiko (video)

Barselona je, posle velike borbe, stigla do finala Endesa lige.

Promašio je 15 trojki zaredom, ali je ubacio kada je njegovoj ekipi bilo najpotrebnije. Huan Karlos Navaro je pogodio van linije 6.75 metara na 19.4 sekundi pre kraja pete utakmice polufinalne serije Endesa lige između Barselone i Unikahe za 75:72. Krajnji rezultat je bio 77:74, a La Bomba je postigao pogodak vredan finala i novog El Klasika.

Najbolji kod pobednika bio je Dešon Tomas sa 14 >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << poena i šest uhvaćenih lopti. Tri manje je ubacio Ante Tomić, dok su sa po 10 završili Huan Karlos Navaro i Tomaš Satoranski (5as). Džastin Dolmen je završio sa devet poena, 12 skokova i četiri asistencije.

U Malagi nemaju za čim da žale. Pružili su sjajan otpor braniocu titule i odigrali sa njim seriju na jednu loptu. Bolji od ostalih u petoj utakmici bio je Džejson Grendžer sa 10 poena, devet asistencija i pet skokova. Po 10 poena su upisali još Rajan Tulson i Fran Vaskez. Stefan Marković je zabeležio devet poena za 12 i po minuta igre.

Prednost domaćeg terena u finalnoj seriji imaće Real Madrid. Prvi meč je na programu 19. juna u 19 časova. Biće to četvrto uzastopno finale ova dva tima, a u prethodna tri Barselona je slavila dva puta.

(foto: ACB Photo / V. Salgado)

Nastavak na MVP.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.