LUKSUZ: Hotel u kojem će odsesti fudbaleri Partizana je pravi mali GRAD (VIDEO+FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jan.2018, 16:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUKSUZ: Hotel u kojem će odsesti fudbaleri Partizana je pravi mali GRAD (VIDEO+FOTO)

Crno-beli će na Kipru odraditi pripreme za nastavak sezone.

Fudbaleri Partizana otputovali su na Kipar, gde će boraviti do 9. februara i brusiti formu za nastavak sezone. Crno-beli su promovisali novog igrača (više pročitajte OVDE) i odmah po predstavljanju ukrajinskog fudbalera, uputili se na aerodrom koji ih je odveo u Limasol. Izabranici Miroslava Đukića boraviće u elitnom hotelu, Rojal Apolonije bič (The Royal Apollonia) u kojem će imati sve što >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je potrebno.

SVI NA BLAGAJNU: Partizan pustio u prodaju karte za Viktoriju, evo koliko je najjeftinija

OVO SA GROBARIMA NIKAD NIJE URADIO: Leonardo je slikom ŠOKIRAO navijače Partizana

Sam hotel nalazi se na plaži, samo pet kilometara od arheološkog nalazišta Amatusa. Hotel ima pet zvezdica, smešten je u delu grada koji je izvan turističkog dela, gde su restorani, barovi i klubovi, ali se do njega dolazi kratkom vožnjom, ili čak pešice.

Na raspolaganju će igračima biti i saune, kao i fantastičan pogled koji nudi hotel. Ima 204 soba, ima spoljni i unutrašnji bazen, kao i tri različita tematska restorana sa različitim svetskim kuhinjama.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

POTPISAO: Antić veran Vojvodini

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jan.2018

Ostaje među Lalama...Levi bek Vojvodine Nikola Antić (24) produžio je ugovor sa čelnicima Vojvodine do juna 2019. godine. Njegov ugovor je isticao na leto ove godine, ali je, na obostrano zadovoljstvo, saradnja produžena do isteka naredne sezone...LUKSUZ: Hotel u kojem će odsesti fudbaleri Partizana...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.