LUKA ZAVAPIO: Pustite me da gledam Noleta! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jul.2021, 08:23

LUKA ZAVAPIO: Pustite me da gledam Noleta! (FOTO)

Obratio se organizatorima Igara.

Slovenački reprezentativac, Luka Dončić želi da gleda Novaka Đokovića u polufinalu Olimpijskih igara, zbog čega se direktno obratio organizatorima.

Jedan od najboljih košarkaša sveta, slovenački reprezentativac, želi da isprati duel Novaka protiv Aleksandra Zvereva u polufinalu Olimpijskih igara.

Direktno je na Tviteru rešio da izvrši mali pritisak i dođe do privilegije, kakvu malo ko ima zbog pandemije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koronavirusa.

Hey @Olympics how can we go watch tennis semifinals?😊 please help 😁😁

— Luka Doncic (@luka7doncic) July 30, 2021

Zabranjeno je sportistima da prisustvuju tuđim događajima, a to je bio jedan od razloga zašto je Novak bio u dilemi da li će uopšte nastupiti.

Slovenija je u petak slobodna i ne nastupa na Igrama, pa je Dončić želeo da vreme van treninga iskoristi za spektakl.

Tokom NBA sezone nema priliku da gleda Novaka uživo, sada ne želi to da propusti kada je na korak do njega.

-  Hej, Olimpijske igre, kako možemo da odemo da gledamo tenis u polufinalu? Molimo vas, pomozite - napisao je Dončić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.