LUKA REŠETAO NA DEBIJU - 2 GOLA: Vidite majstoriju posle driblinga - asistent OPET NAŠ reprezentativac (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jan.2021, 21:20

LUKA REŠETAO NA DEBIJU - 2 GOLA: Vidite majstoriju posle driblinga - asistent OPET NAŠ reprezentativac (VIDEO)

Za samo nekoliko minuta provedenih na terenu.

Fudbaleri Ajntrahta pobedili su Šalke u 16. kolu Bundeslige rezultatom 3:1, a junak novog uspeha tima iz Frankfurta bio je Luka Jović.

Povratnik u redove domaćina je maestralno počeo novu epizodu u Frankfurtu, posle prve blistave koja mu je omogućila transfer karijere u Real iz Madrida.

Najpre je u 62. minutu ušao u igru umesto Durma, a samo 10 minuta kasnije postigao prvi od dva gola na meču. I kod drugog, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kao i kod prvog, koji je doneo vođstvo Ajntrahtu, asistirao mu je Filip Kostić.

Kombinovali su igrači Šalkea na polovini domaćina i pogrešili, loptu je "ukrao" Kostić i munjevito prošao, a zatim uposlio saigrača iz reprezentacije Srbije, koji je varkom prvo prevario čuvara u šesnaestercu, da bi potom preciznim šutem po zemlji postigao svoj drugi pogodak na ovom duelu za konačnih 3:1.

Ako se po jutru dan poznaje, teško golmanima sa Jovićem u Bundesligi. Treneru Reala Zidanu ostaje samo da se zapita, koliko će ga greška sa Jovićem skupo koštati.

Derbi Italije i velikih istina večeras od 20.45 na Đuzepe Meaci – Inter čeka Juventus, a poraženi tim biće u velikom problemu. Ovo je svakako jedan od presudnih mečeva u borbi za titulu – kvota na Inter je 2,60, na Juventus 2,70, na iks 3,30, a na GG3+ 1,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Inter – Juventus.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.