LUKA ODAO POČAST MARADONI: Srbin se moćnom slikom oprostio od LEGENDE (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Nov.2020, 20:39

LUKA ODAO POČAST MARADONI: Srbin se moćnom slikom oprostio od LEGENDE (FOTO)

Reakciju na vest o smrti legende stižu iz različitih delova sveta.

Fudbaler Real Madrida i reprezentacija Srbije odao je počast preminulom Dijegu Armandu Maradoni.

Naime, mladi napadač je na svom Instagram storiju objavio sliku legendarnog Maradone sa trofejom namenjenim prvaku sveta koji je Argentinac podigao 1986. godine u Meksiku.

Podsetimo, Maradona je jedan od najboljih fudbalera u istorji, a 1999. godine izabran je od strane FIFA za naboljeg u 20. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << veku. Argentinac je u anketi dobio 53.6% glasova, dok je Brazilac Pele osvojio 18.53%. Međutim, njih dvojica su na kraju podelili ovo prestižno zvanje.

Dijego je u karijeri nastupao za Argentinos juniorse, Boku juniorse, Barselonu, Napoli, Sevilju i Njuels Old Bojse. Karijeru je završio u svojoj voljenoj Boki 1997. godine.

Sa reprezentacijom Argentine osvojio je Svetsko prvenstvo 1986. u Meksiku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.