LUKA MU NIJE PO VOLJI: Anćeloti tera jednog, ali dovodi drugog Srbina u Real

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jul.2021, 08:41

LUKA MU NIJE PO VOLJI: Anćeloti tera jednog, ali dovodi drugog Srbina u Real

Italijan ceni njegove kvalitete.

Luka Jović nije po ukusu ni Karla Anćelotija i srpski golgeter će verovatno morati da promeni sredinu. Međutim, iskusni italijanski stručnjak želi u Realu jednog drugog srpskog reprezentativca. Madriđani žele Nikolu Maksimovića štopera Napolija koji bi moga da reši njihove defanzivne probleme.

 Ovu zanimljivu informaciju plasirao je portal „Defensa central“, koji navodi da je iz izvora bliskih klubu saznao da Madriđani >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << razmatraju tri besplatna centralna defanzivca, među kojima se nalazi ime doskorašnjeg fudbalera Napolija.

Real Madrid estuda avançar para a contratação do zagueiro Nikola Maksimovic, que está livre no mercado após ter deixado o Napoli.

— Palco do Esporte (@PalcoDoEsporte) July 30, 2021

Odlaskom kapitena Serhija Ramosa u PSŽ i Rafaela Varana u Mančester junajted, u poslednjoj liniji tima Karla Anćelotija nastale su pukotine, koje bi na „Santijago Bernabeuu“ da popune, ukoliko se za time ukaže potreba, fudbalerom za kojeg ne moraju da izdvoje novac za obeštećenje.

Razgoropadila se Zvezda u revanšu protiv Kairata (5:0), i puna samopouzdanja ide danas (18.55) u Suboticu, gde je čeka meč sa Spartakom. Kvota na dvojku je 1,30, a na kombinazziju 2&3+ 1,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Spartak - Zvezda.

Nije tajna da Florentino Perez cilja Kilijana Mpabea zbog čega će mu biti potreban svaki raspoloživi cent, pa u Realovim kancelarijama razmatraju najbolje slobodne opcije za poslednju liniju tima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.