LUKA DOBIJA PRAVU ŠANSU: Prva zvezda Reala mora u ZATVOR!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jul.2020, 12:34

LUKA DOBIJA PRAVU ŠANSU: Prva zvezda Reala mora u ZATVOR!

Srbin iskače u prvi plan.

Srpski napadač Luka Jović bi neočekivano mogao da dobije šansu u Real Madridu za narednu sezonu, s obzirom na to da njegovom saigraču Karimu Benzemi preti robija. Naime, francusko tužilaštvo juče je podnelo zahtev sudu da se pokrene krivični postupak protiv iskusnog napadača zbog "saučesništva u pokušaju ucene".

Vulverhempton ima istorijsku priliku da se plasira u Ligu šampiona, a koliko je to realno videće se u današnjem (18.30) >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << meču s Arsenalom. Tobdžije imaju očajnu sezonu, Vukovi vrhunsku, a kec je 2,45. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Vulverhempton - Arsenal.

Tužitelji iz Versaja potvrdili su za novinsku agenciju Frans pres da žele da devetki "los blankosa" bude suđeno jer je sa još nekoliko osoba 2015. godine seks-snimcima ucenjivao tadašnjeg saigrača iz reprezentacije Francuske Matjea Valbuenu.

Podsetimo, Benzema je pre pet godina optužen za pokušaj ucene, ali i za "učešće u zločinačkom udruživanju" i sad će mu po tim tačkama optužnice biti suđeno.

- Ovo nije iznenađenje, glavni tužilac je bio veoma predan ovom slučaju, tako da smo i očekivali da će tražiti da se Benzemi sudi, mada optužbe nisu zasnovane na realnosti - rekao je advokat napadača Real Madrida Silvan Kormije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.