LUKA BOŽIĆ ODJAVIO HRVATE: Razlog je pomalo sumnjiv, ali...

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2024, 14:28

LUKA BOŽIĆ ODJAVIO HRVATE: Razlog je pomalo sumnjiv, ali...

Hezonja je novi kapiten reprezentacije.

Hrvatska košarkaška reprezentacija o se priprema za početak kvalifikacija za Evrobasket. Prvo im sledi gostovanje Francuskoj u petak, 23. februara, a zatim sledi duel protiv Kipra u Rijeci tri dana kasnije.

Timu se u utorak priključio novi kapiten Mario Hezonja, a od pozvanih izostaju samo Zadrani Marko Ramljak i Luka Božić. Ramljak je u dogovoru sa Sesarom ostao da sanira povredu, a Božić je operisao umnjak.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
- Možemo da pričamo da li je ispalo nespretno, ali ako ima problema sa zubom, tražili su najpogodniji datum za operaciju i ispostavilo se da je to juče. Kasno sinoć smo dobili mejl da je nedelju dana po strani i na antibioticima. Što se mene tiče, tu je kraj priče o ovom skupu i bićemo u kontaktu od sada. Nemamo pravo da se odreknemo nijednog igrača, a Luka Božić je MVP ABA lige, sada i Kupa, pošten i vredan momak. Da je došao... pripremio sam mu nekoliko napadačkih setova, a kada bude tu, možemo da pričamo o detaljima - rekao je selktor Hrvatske Josip Sesar.

U Hrvatskoj se govori i da je Luka Božić u jako dobrim odnosima sa trenerom Zadra Danijelom Jusupom, koji je u sukobu sa KS Hrvatske. I baš nedavno, došlo je baš do incidenta između Sesara i Jusupa na utakmici između Zadra i dinama iz zagrebna koje vodi sadašnji selektor, pa se i tu može tražiti razlog zbog kojeg je baš sada operisao zub MVP ABA lige.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.