Izvor: HotSport.rs, 13.Feb.2016, 23:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUIS ENRIKE POTVRDIO: Mesi se vraća protiv Selte

Trener Barselone Luis Enrike potvrdio je novinarima da će se najbolji fudbaler sveta Leo Mesi vratiti u ekipu nakon pauze protiv Valensije usled operacije i zaigrati protiv Selte u nedelju.

Španac je isto tako najavio mogućnost da zaigra i Arda Turan, uprkos njegovom problemu sa povredom noge.
– Mesi je spreman i može da igra sutra. I Arda Turan je dobro, iako je dobio udarac na zagrevanju protiv Valensije. Ipak, i on je dostupan.
– Nijedan tim nas se ne plaši, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << trenirao sam manje timove i to ih samo motiviše da budu bolji. Želiš da pobediš što većeg protivnika. Selta igra hrabar fudbal, ali nedostaju im nekoliko važnih igrača – kazao je Enrike i dodao:
– Meni su svi igrači važni, nevezano za to koliko igraju. Uspeh koji napravimo je zajednički, jedina je razlika u tome ko je koliko doprineo tome, ali svaki pojedinac ekipe je važan.
Pripremio: Ivan Cvetković

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.