LUDO U ENGLESKOJ: Ako Vila izgubi, dobija 15 miliona funti od Sitija

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Maj.2022, 11:49

LUDO U ENGLESKOJ: Ako Vila izgubi, dobija 15 miliona funti od Sitija

Zanimljiva uvertira za mečeve odluke.

Ko će biti šampion Engleske biće poznato u nedelju kada je na programu poslednje kolo Premijer lige. Lider Mančester siti dočekuje Aston vilu, dok će prvi pratilac Liverpul ugostiti Vulverhempton.

Siti ima bod više i za šest pogodaka bolju gol razliku, koja verovatno neće imati uticaj. Pobeda “građanima” garantuje sedmu šampionsku titulu, a meč na “Etihadu” ima vrlo zanimljivu predigru.

O čemu se zapravo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << radi? Džek Griliš je prošlog leta pojačao Siti, a stigao je u Mančester upravo iz kluba iz Birmingema.

Engleski mediji navode da je u transfer uračunata i klauzula o bonusu od 15 miliona funti ukoliko Siti sa Grilišom osvoji Premijer ligu. Zanimljivo je da će Aston vila imati šansu da “omogući” sebi veliku zaradu na direktan način ako izgubi nedeljni meč, koji im u rezultatskom smislu ništa ne znači.

Na društvenim mrežama su brojni komentari na ovu temu, ali poznajući mentalitet engleskih fudbalera i trenera teško da će tim Pepa Gvaridole imati popusta i pored mamca i ulova vrednog 15 muiliona funti. Pogotovo što će na drugoj klupi sedeti legenda Liverpula Stiven Džerard.

Podsetimo, transfer Griliša iz Aston vile u Mančester siti je bio “težak” 100 miliona funti (oko 117 miliona evra), a u ugovoru su bile i brojne klauzule.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.