LUDNICA U VERONI! Ronaldo bez GOLA na debiju, Juventus u nadoknadi srušio Kjevo (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Avg.2018, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUDNICA U VERONI! Ronaldo bez GOLA na debiju, Juventus u nadoknadi srušio Kjevo (VIDEO)

Fantastičan i uzbudljiv meč.

Fudbaleri Juventusa su trijumfalno krenuli u odbranu titule u Seriji A. Pojačani sa Kristijanom Ronaldom, uspeli su da posle dosta muke sruše Kjevo na gostovanju sa 3:2 i tako zabeleže važan trijumf na startu takmičenja. Ronaldo nije uspeo da zatrese mrežu na svojoj premijeri u Seriji A, a gol odluke postigao je Bernandeski u nadoknadi vremena.

Juventus je u premijerni meč u Seriji A na gostovanju protiv Kjeva ušao sa najjačim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sastavom. Na terenu su pored novajlije Kristijana Ronalda, bili i Dibala, Kedira, Daglasa Kosta.. Stara Dama je počela ovaj meč na sjajan način. Kedira je doveo u prednsot goste iz Torine već u trećem minutu. Međutim, Kjevo nije ustuknuo pred imenom kakav je Juventus. Sa dva gola su potpuno preokrenuli meč i došli na domak fantastičnog trijumfa. Stepinski i Gaćerini su Letećim Magarcima doneli veliku prednost...

Juve je ipak uspeo da izbegne senzaciju na ovoj utakmici. Bonući je uspeo da poravna rezultat u 77. minut meča i tako ovaj duel učini još zanimljivijim. Ekipa iz Torina je napadala u naletima, a Ronaldo je imao nekoliko dobrih prodora i udaraca ka golu Kjeva, međutim, golman domaće ekipe Sorentino, bio je na visini zadatka. U samom finišu utakmice, glavni arbitar Paskva morao je da pribegne VAR tehnologiji. Posle jedne gužve u kazenom prostoru Kjevaa, Ronaldo je u duelu sa golmanom ekipe iz Verone napravio faul po proceni sudije, pa je kasniji gol Mandžukića bio poništen.

Match ended

Chievo 2:3 Juventus pic.twitter.com/plMRvep3j2

— Merrybet (@merrybetsports) August 18, 2018

Ipak u nadoknadi vremena, Juve stiže do pobedonosnog gola... Greška defnazivaca Kjevaa koju je iskoristio Bernadeski i glavom zakucao loptu u mrežu Sorentina. Juventus je na kraju posle mnogo muke i preokreta uspeo da slavi sa 3:2.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

SUPERLIGA SRBIJE: Vojvodina je konačno POBEDILA, Čukarički nastavio sa trijumfima (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Avg.2018

Zanimljivo kolo...U okviru petog kola Superlige Srbije, fudbaleri Vojvodine uspeli su da zabeleže prvi trijumf u ovogodišnjem šampionatu. Na stadionu Karađorđe u Novom Sadu, Lale su sa 2:0 savladale Bačku. Sa druge strane, Čukarički je novim trijumfom sada na drugom mestu na tabeli. Brđani su...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.