LUDNICA U ROTERDAMU: Holandija u 96. minutu izborila produžetke, Hrvati slavili u istim golovima Petkovića i Modrića! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 14.Jun.2023, 23:50

LUDNICA U ROTERDAMU: Holandija u 96. minutu izborila produžetke, Hrvati slavili u istim golovima Petkovića i Modrića! (VIDEO)

Izabranici Zlatka Dalića izborili su plasman u veliko finale! Fudbalska reprezentacija Hrvatske prvi je finalista ovosezonske Lige nacija! Ekipa Zlatka Dalića savladala je domaću Holandiju u Roterdamu rezultatom 4:2 nakon produžetaka. Rivali su se smenjivali u vođsvtu, igralo se više od 120 minuta, ali Kockasti su na kraju slavili. Hrvatska će u finalu igrati protiv ... Read more
The post LUDNICA U ROTERDAMU: Holandija u 96. minutu izborila produžetke, Hrvati slavili u istim golovima Petkovića i Modrića! (VIDEO) appeared first on Sportske vesti - HotSport.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Moćna Hrvatska nakon drame u finalu: “De Kajp“ pao nakon 23 godine

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Jun.2023

Fudbalska reprezentacija Hrvatske prvi je finalista trećeg izdanja UEFA Lige nacija.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Fantastičan gol koji je Hrvatsku odveo u finale Lige nacija (VIDEO)

Izvor: Nezavisne Novine, 15.Jun.2023, 08:27

Fudbalska reprezentacija Hrvatske sinoć je napravila novi veliki uspjeh i pobjedom nad Nizozemskom (4:2) plasirala se u finale Lige nacija, a ključni trenutak polufinala izveo je Bruno Petković u produžecima.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.