LUDNICA NA AERODROMU: Navijači PAO s bakljama dočekali “Super Marija” (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Feb.2021, 20:28

LUDNICA NA AERODROMU: Navijači PAO s bakljama dočekali “Super Marija” (VIDEO)

Ne mare za pandemiju.

Panatinaikos je angažovao veliko pojačanje u sred sezone. Mario Hezonja je potpisao ugovor sa “zelenima, a po dolasku u Atinu je dočekan na aerodromu od strane navijača kao da je u slavni klub stigao as poput Dominika Vilkinsa.

Englezi jednom nogom u narednoj rundi, ali 4:0 sa gostovanja svedoči koliko su u stvari bolji. Odmoriće neke igrače,  ali mami kec za kvotu 2,10. Tip 3+, a Španci nemaju šta da čekaju, vredan je kvote 1,65. Pogledajte >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sve Mozzart kvote za meč Mančester junajted – Real Sosijedad.

“Super Mario” se zahvalio na toplom dočeku.

- Dolazak u Panatinaikos je kao ostvarenje sna. Navijači su mi kao porodica. Radujem se što sam stigao u ovaj tim koji je ovde kao religija – istakao je Hezonja.

Hrvatski krilni košarkaš stiže iz NBA, gde je branio boje Orlanda, Njujorka i Portlanda.

Super Mario has arrivedpic.twitter.com/Wgxz1wyzIl

— Eurohoops (@Eurohoopsnet) February 25, 2021

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda Durata Ahmetaj, devojka Đerdana Šaćirija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.