LUDNICA: Dagestanci u transu zbog Habibove pobede! Haos na ulicama, morala da reaguje POLICIJA (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Okt.2018, 10:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUDNICA: Dagestanci u transu zbog Habibove pobede! Haos na ulicama, morala da reaguje POLICIJA (VIDEO)

Opšta ludnica je u Dagestanu

Nisu Dagestanci imali nikada ovakvog sportskog heroja, pa snimci sa ulica gradova ove republike Ruske Federacije ne iznenađuju. Habib Nurmagomedov je u jučerašnjem meču  pobedio  Konora Mekgregora i u trans bacio skoro 3.000.000 Dagestanaca, koji nikad nisu imali ovakav sportski uspeh.

MMA borac koji se u detinjstvu rvao sa medvedima sada je došao do nove odbrane trona u UFC, ima skor 27-0, a planeta bruji o njegovoj dominaciji nad >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ircem, koji ga je pre meča provocirao izjavama i ponašanjem na merenju.

Ceo svet priča o krvavoj borbi Konora i Habiba, ALI OVO JE NAJBRUTALNIJI MEČ IKADA (VIDEO)

Tokom meča, Habib je bio superioran ali je na kraju podlegao pritisku, pa je iskočio iz oktagona i obračunao se sa članovima ekipe Konora Mekgregora.

"Habib je naša ikona!" Ples, smeh i radost  tokom slavlja na ulicama Mahačkale, glavnog grada Dagestana:

Habib nije zabrinut  za potencijalne kazne, važna mu je samo odbrana titule i trijumf nad Konorom, a u Las Vegasu je istakao da mu je Putin prvi čestitao, dok njegovi sunarodnici ulaze već u drugi dan proslavljanja titule na ulicama...

NIJE MU DOSTA BATINA: Mekgregor već najavio revanš protiv Nurmagomedova (FOTO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.