LUDILO U ITALIJI: Džikić PREŽIVEO dva produžetka! Sudije u CENTRU pažnje!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jan.2018, 23:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUDILO U ITALIJI: Džikić PREŽIVEO dva produžetka! Sudije u CENTRU pažnje!

Četvrto kolo Evrokupa.

Najuzbudljiviji meč 4. kola Evrokupa odigran je u Italiji. Trento je ugostio Budućnost, a Podgoričani su trijumfovali posle dva produžetka 106:105. Posle 40 minuta nije bilo pobednika (82:82), a izabranici Aleksandra Džikića u dramatičnoj završnici uspeli su da "slome" domaćina, uprkos lošim sudijskim odlukama. Junak pobede bio je Danilo Nikolić, igrač gostiju je ubacio dva slobodna bacanja u poslednjoj sekundi drugog produžetka.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
KAKAV MALER! Reprezentativac Srbije meč napustio na NOSILIMA! (FOTO)

BILI SU PONOS GROBARA: Slika STRAŠNOG Partizanovog tandema govori VIŠE od reči!

Vladala je drama u prvom dodatnom periodu. Na samom kraju produžetka, već pomenuti Nikolić je dao koš u u poslednjim sekundama za pobedu, ali je sat bio slučajno zaustavljen od ljudi za zapisničkim stolom. Sudije su gledale i donele čudnu odluku: da se poništi koš! Meč je otišao u dodatnih pet minuta, Džikić se žalio, ali uzadud.

A onda je Šilds postigao dva poena i na samo tri sekunde pre kraja delovalo je da će Trento do pobede. Usledio je faul nad Nikolićem na šutu za dva poena, samo 10 desetinki pre sirene i pogodio je oba bacanja za trijumf.

Ipak, jedan od najvažnijih detalja bila je trojka Nemanje Gordića u regularnom delu za izjednačenje. Na snimku se videlo da je možda nagazio liniju, ali su sudije priznale da je bilo van linije 6,25.

Budućnost je u strašnoj seriji, savladala je Crvenu zvezdu, pa Cedevitu. Sada i Trento, u meču koji će se pamtiti po očajnom suđenju.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.