Izvor: MozzartSport.com, 09.Jun.2020, 09:32

LUDI TIKET (-), utorak, 727.103 dinara: Zemunac zaglavio na kvoti 15,00

Uteha stigla kroz MOZZART benefit NAPLATI PROMAŠAJ

Zemunac je zategao optimističnu kvotu 7.550,40, pa pao na drugoligaškom češkom fudbalu, čekajući po GG u oba poluvremena utakmice Jihlava – Hradec. Tu je pao na kvoti 15,00, ali je, recimo i to prošao koeficijent 11,00 na istom tipu utakmice Hamburger - Holštajn Kil.

Zbilja lepo, što se iz priloženog da i videti, ali ništa od dobitka koji je da je sve prošlo mogao da mu donese 727.103 dinara. Umesto toga, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << MOZZART je Zemuncu isplatio deset puta pomnoženu uplatu po pravilima koje nalaže benefit NAPLATI PROMAŠAJ. Uz sumu od 900 dinara, pa i uz ove redove, hrabrom igraču iz Zemuna želimo da naredni tiket, svakako s jakom kvotom naplati u punom iznosu.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.