Izvor: MozzartSport.com, 11.Avg.2020, 09:29

LUDI TIKET (-), utorak, 679.421 dinara: Hendikep u plej-autu Serije B

Beograđanin pao na Peskari i Peruđi, pa ipak naplatio 10.000 dinara

Vidite i sami šta bi se igraču iz centara prestonice desilo da je Peskara dala još jedan gol, ili da nije primila taj jedan od Peruđe. Pa, naravno, prošla bi H1 igra, a s njom i kvota 5,20 koja je falila da se složi mozaik ukupnog koeficijenta 5.908,01. Zbilja šteta, pa možemo reći da je plej-aut Serije B bio ujedno i njegov nokaut, naravno da se nismo potrudili da sve ne ispadne grubo do krajnje mere.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << />
Šta reći, sem da je pogodio devet od deset parova. Zaslužuje li da NAPLATI PROMAŠAJ? MOZZART to ni za živu glavu ne bi dopustio, pa je Beograđaninu na pultu isplaćeno 10.000 dinara, što je deset puta više u odnosu na uplatu od sportskih 100 dinara. Tako vam to ide, a zasluga stoji, kao i pohvala za odlično prognoziranje na ostalim mečevima, pa je red da konstatujemo kako je igrač po svemu sudeći dobar znalac najvažnije sporedne, a nama glavne stvari na svetu.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.