Izvor: MozzartSport.com, 27.Jul.2021, 09:10

LUDI TIKET, utorak, 66.123 dinara: Samo X&2+

Ništa ispod kvote 4,90 nije imao nameru ni da čeka

Logika je bila jednostavna – četiri puta po X&2+… Isplatilo se igraču s veba koji je na konto Kondije i Sepsija uzeo kvotu 5,40! Međutim, Sepsi je bio tako blizu pobede, da je tiket u pravom smislu te reči bio ugrožen. Do konačnog cilja gostujuće fudbalere delilo je bukvalno samo pet, do šest minuta maksimalne koncentracije. Ipak, gol Stefana Aškovskog iz 52. minuta ostao je bez nagrade pošto je Čerčez >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u samoj završnici doneo izjednačenje. I u Ukrajini je uz kvotu pet bilo berićetno, kao i na mečevima GAIS – Akropolis i Kolubara – Radnik Surdulica, gde je dolazila kvota 4,90.

Po nama, ovo tipovanje vredno je medalje, a ne teksta koji govori o suštini pobedničke taktike. Ako nas pitate, tako se to radi, kad MOZZART mora da se umeša i zakiti tiket makar sa 1.296 dinara “SUPER MULTI BONUSA”.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.