Izvor: MozzartSport.com, 11.Maj.2021, 09:11

LUDI TIKET, utorak, 475.447 dinara: Kompilacija golova i koševa

"Super multi bonus" igraču s veba u kešu donosi 62.015 dinara dodatne isplate

Devet umesno odabranih parova! Težište tiketa odigranog preko veba je na golovima, a igrač s veba je znao da će ih makar dva biti na meču Fulama i Barnlija, te da će u Kupu Brazila, među mladim sastavima Baije M20 i Kortibe M20, pasti minimum četiri pogotka… I došlo je, za kvotu 3.45, baš kao i na meču Francuske 3. Odlično kažemo, a mislimo da je sve skrojeno s ukusom, na šta dodajemo >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << dve umešno ulovljene košarkaške margine među Italijanima i na NBA parketu.

Bravo, jer da nije tako, ne bi ovi redovi bili ispisani o tiketu na koji je uloženo 329 dinara. Cifra nije okrugla, a verovatno je reč o uplati na osnovu raspoloživih resusrsa na MOZZART nalogu koji je nakon pobede dopunjen iznosom od 475.447 dinara. Lep je to novac, a pošto se u igračkom svetu pobeda uvek više ceni, kladionica koja uvek daje više, na ovaj tiket dodala je “SUPER MULTI BONUS” u iznosu od 62.015 dinara.

Eto, toliko o parama koje su ukupan dobitak uvećale za 15 procenata, a listić lansirale na prvo mesto rang liste najuspešnijih tipovanja dana.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.