Izvor: MozzartSport.com, 15.Jun.2021, 09:16

LUDI TIKET (-), utorak, 4.662.253 dinara: Klopka Slovaka i Poljaka ga upropastila

Da se čovek naježi kada vidi kolike su kvote dolazile, a na čemu je pao tiket igrača s veba

Pogledajte te kvote, te kombinacije, pa vidite kako se milioni prave u MOZZART svetu. Malo, vrlo malo je falilo da igraču s veba da na račun legne 4.662.253 dinara na osnovu pet kombinacija s prejakim kvotama. Iz Irana uz igru 1&VG1, došla mu je kvota 6,25, a zatim se isti tip isplatio kod Finaca, da bi istovetna priča, samo uz očekivanu dvojku bila štiklirana na prijateljskom meču >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Mađarica i Srpkinja. Zbilja, svaka čast.

Međutim, na meču Poljska – Slovačka sve je otišlo u nepovrat. Pala je kvota 6,25, budući da su Poljaci zabrljali sve što se moglo. Prvo taj autogol, pa zatim crveni karton, što su iskoristili Slovaci da na kraju slave i obore tiket. Šta da se radi, pa igrač po pravilima benefita „NAPLATI PROMAŠAJ“ podiže 10.000 dinara.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

LUDI TIKET (-), utorak, 891.141 dinara: Klopka Slovaka i Poljaka ga upropastila

Izvor: MozzartSport.com, 15.Jun.2021

Da se čovek naježi kada vidi kolike su kvote dolazile, a na čemu je pao tiket igrača s veba..Pogledajte te kvote, te kombinacije, pa vidite kako se velike pare prave u MOZZART svetu. Malo, vrlo malo je falilo da igraču s veba da na račun legne 891.141 dinara na osnovu pet kombinacija s prejakim...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.