LUDI TIKET, utorak, 288.950 dinara: Bravo za Lugano!

Izvor: MozzartSport.com, 18.Apr.2017, 08:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUDI TIKET, utorak, 288.950 dinara: Bravo za Lugano!

Posle devet prolaza u subotu, u ponedeljak su se čekale samo vesti iz Švajcarske

Devet kečeva i jedna dvojka, devet mečeva u subotu i jedan u ponedeljak. Da li je u pitanju sujeverje, neka matematička formula ili slično, ne znamo, ali MOZZARTOV igrač iz Kule je ovom taktikom došao do odličnog dobitka!

Ta jedna dvojka odigrana je u Sautemptonu, gde je Mančester Siti konačno odigrao perfektnu utakmicu i lako je savladao domaću ekipu. Najveću kvotu, 3,50, ovaj >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << kladilac pogodio je u Holandiji, gde je čekao i dočekao pobedu Ekscelziora nad Viteseom...

A taj jedan meč u ponedeljak odigran je u Švajcarskoj. Lugano je dočekao Tun, posle prvih 45 minuta bilo je 0:0, ali domaćin je brzo reagovao u nastavku i poveo sa 2:0, što je omogućilo ovom kladiocu da mirnije isprati završnicu u kojoj je Tun uspeo samo da smanji na 2:1.

Na uloženih 100 dinara s kvotom 2.407 dobitak iznosi 288.950 dinara, uključujući MOZZART BONUS od 48.158 dinara, odnosno 20% na deset odigranih parova.

Čestitamo!

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.