LUDI TIKET (-), subota, 857.656 dinara: Eh, još da si tu jednu stavio 1-2...

Izvor: MozzartSport.com, 25.Jul.2015, 09:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUDI TIKET (-), subota, 857.656 dinara: Eh, još da si tu jednu stavio 1-2...

Naš kladilac je pogodio čak tri, ali zato i promašio jedan par na tiketu koji je mnogo obećavao

Vidi se da ovaj MOZZARTOV kladilac iz Bačke Palanke ima osećaja za prelaze. I te kako ima osećaja! Pogodio je čak tri prelaza X-2, ali ga je oborio par gde je igrao X-1. Meč između Gejlanga i Harimaua nije se završio onako kako je naš kladilac očekivao već je došao 1-2! Zamilsite da je to uspeo da predvidi. Sada bi bio milioner, a uložio je samo 1.500 dinara. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<

Zanimljivo, sva tri prelaza koja su prošla na poluvremenu su imala rezultat od 0:0. I svuda su na kraju dolazile dvojke. Olborg je savladao Hobro sa 1:0, CSKA je bio bolji od Krila Sovjetov sa 2:0, a Tampins je sa 3:0 pobedio Hougang.

Kvote na tiketu su bile približno jednake, a promašena od 5,10 će se dugo pamtiti. Mnogi ne vole igru šta bi bilo kad bi bilo, ali zamislite da je kladilac iz Bačke Palanke stavio tip 1-2 na meču Gejlang - Harimau.

Ne bi morao da podigne ništa teže od viljuške duži vremenski period.

(FOTO: Mozzartbet.com)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.